Adrenalin\’s Blog

octombrie 20, 2007

E timpul sa vb cu computerul sau AI ?

Filed under: AI, Fun, Life, robots — Adrenalin @ 5:00

Va propun sa va uitati la urmatorul video http://humanized.com/enso_demo.php – scriem si el executa(AI?), multe ne-am mai gindit %) Defapt acel enso luncher, eu cind eram mai mic, vreo 5 ani in urma si scriem primele programe in visual basic am facut un program, scriai de ex. word, si se pornea word-ul %) Proga statea sus in dreapta always-on top si avea un hotkey atasat la ea..
Defapt acelasi calculator eu il pornesc win+r scriu calc si iak calc.. Oricum ideea e buna, cred ca in viitor OS-urile vor implementa asa ceva

P/u cei care vor sa vb cu god, va poftesc aici http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html (daca ceva loguri interesante, postati in comenturi)

Iata si niste pozitiv, free hugs(naiz idee) :)

Tre de facut un flash mob cu free hugs.. Sa raspindim niste pace pe tot pamintul %)
Caatare vad ca ideea asta cam deja e veche, daca va uitati la clip-ul ista http://www.youtube.com/watch?v=BRVzXcybd2c veti vedea placate in rusă „Обнимимся?”
Aşa că nu ne rămîne de cît să facem placate „Ne Cuprindem” sau „Cuprinde-mă”, oricum nu sună aşa cul ca Free hugs %)

Edited:
So far, se pare ca nu-s primul care ma gindesc la „flash mob”, vad ca a aparut o intreaga retea in tota lumea.. Miine chiar aici in P$ la Champs Elysées va avea loc „Free Hugs” %) Hz, poate sa ma duc si eo, dar singur, g, o sa vad la ce ora o sa ma trezesc caci acum aproape e 5 dimineata, muagaga, plus ca aestea cu ternurile fac greva..vad miine deja

Apropo, intre timp eu m-am mutat in Franta – Pa$ (sa invat), putin banal dar nu am fotik ;D Si daca nu am fotci nish nu mii a scrie.. Cind fac rost de un fotik o sa va fac o excursie si o va povestesc ce si cum paici..

La mine aici este magazin de roboti, (am fost la el cu bicicleta velib, tipa tot P$ sunt puncte unde poti lua bicicleta, bagi credit cardul, permiti 150EU sa-ti scoata de pe card in caz ca nu intorci velo, iai ticket de 1EU p/u 1 zi, si poti sa fol. bicicleta gratuit cite jumate de ora, daca fol. mai mult ap mai platesti.. asa poti intr-o zi cite jumate de ora de cite ori vreai. Asa deci m-am fol. numai 1 zi deoarece apoi mi s-o blocat contul caci aveam pe el numai 50EU, si posibil s-o indoiet cind o incercat sa se scoata acei 150..;o), ap iak despre roboti, este asa robot facut de francezi Nabaztagtag.

Intradefar comod.. Mai ales pentru oamenii care nu prea prietenesc cu compul, intrebi care e timpul, si el iti raspunde.. cul.. De 10 ori mai rapid ca compul, nu tre sa incarci OS-ul, nu tre sa te loghezi, nu tre de descizi browserul, nu tre scrii adresa, nu tre sa cauti vizual unde meteo.. Asa ai intrebat hopa si raspunsul %) Yeh, bun, daca inca ar mai putea vb in romana..

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat: